Rijden op de motor

Motorfietsen zijn de beste manier om je in de stad te verplaatsen in Nederland, vanwege de verkeersbeperkingen, en Nederlandse burgers bezitten gemiddeld 2 motorfietsen per huishouden. Dit maakt het de beste plek om rond te cruisen door de stad met je vrienden en geen verkeersbeperkingen op de snelwegen.

Wat zijn goede plekken?

Mongolië

Hoewel Mongolië grotendeels uit woestijn bestaat, vindt u op de achtergrond van de meeste pittoreske foto’s van Mongolië prachtige met sneeuw bedekte bergen. Mongolen zijn grote fans van motorrijden en gedurende het grootste deel van het jaar is het mogelijk om vlak langs de prachtige besneeuwde bergen van dit land te rijden.

Bhutan

Bhutan is een Himalaya-land, en het staat bekend om zijn neutraliteit en vrijgevigheid tegenover toeristen. Het land biedt veel motorroutes, dus je zult waarschijnlijk het hele land per suzuki bobber kunnen doorkruisen.

 Tunesië

Tunesië is het meest westelijke land van Afrika en de geografie is zeer uniek. Het land grenst aan Algerije, Libië en Egypte, en is de thuisbasis van het beruchte Jebel Akhdar gebergte. Tunesiërs rijden met hun Kawasaki vulcan 1500 motor door het land om het ongerepte, bergachtige landschap te verkennen.

 Alaska

Alaska is een van de meest afgelegen en wildste landen ter wereld. De wildernis van Alaska heeft heel weinig contact met de bewoonde wereld. Hierdoor zijn er geen verkeersbeperkingen, maar is het wel mogelijk om veel beren en grizzlyberen te zien tijdens het motorrijden in Alaska.

Zimbabwe

Zimbabwe is het op één na dichtstbevolkte land van Afrika en de mensen houden ervan om er motor te rijden. In feite is het mogelijk om door heel Zimbabwe in de wildernis te rijden en

De mooiste gebieden in India & Sri Lanka

India

India is het dichtstbevolkte land ter wereld. Het land heeft meer dan 22 verschillende talen en de mensen spreken ongeveer 400 dialecten. India heeft ook een intense hekel aan auto’s, wat betekent dat het mogelijk is om door het hele land te rijden en geen enkele auto of vrachtwagen te zien.

Sri Lanka

Sri Lanka is een van de meest tropische landen op aarde en de enige plek ter wereld waar de temperatuur kan oplopen tot 113 graden Celsius. De mensen in dit land rijden graag met hun hd sportster motorfiets door het bergachtige gebied, en de rotsachtige wegen zijn perfect voor motorrijden.

Dit vind je misschien ook leuk...