Overmatig water in de badkamer

Oh nee, de badkamer staat blank! Er moet nu hulp ingeschakeld worden in de vorm van een loodgieter uit Den Haag. Het is belangrijk om de schade te beperken door alle kranen stevig dicht te draaien. De loodgieter kan op deze manier het lek vinden en het probleem snel en simpel verhelpen.

Ongelukje kan gebeuren

Het kan natuurlijk iedereen gebeuren en dan ben je maar wat blij als een loodgieter tijd heeft. Sommige mensen maken wel eens vervelende opmerkingen over mensen die met hun handen werken maar ze zijn onmisbaar als de nood op z’n hoogst is. Je wilt redden wat er te redden valt en vraagt je toch echt af waar al dat water opeens vandaan komt. Vermoedelijk is er een buis gesprongen na jaren trouwe dienst. Die dingen hebben helaas ook niet het eeuwige leven.

Het overleg

Een loodgieter zal met je overleggen wat hij of zij het beste mee kan brengen naar de klus qua materiaal. dit geeft jou de kans om precies uit te leggen wat de situatie is en hoe lang dit aan de gang is. Op basis van deze gegevens maakt de loodgieter een inschatting over of er nog iemand extra bij moeten komen bijvoorbeeld. Mocht je bijvoorbeeld een hele nieuwe badkamer willen laten installeren dan krijg je advies op maat over welke materialen in dat geval geschikt zijn.

Vele handen maken licht werk

Het ligt in de lijn der verwachting dat een loodgieter niet alleen komt maar ook een leerling meeneemt. Deze kijkt rond en doet kleine klusjes om zo de kneepjes van het vak te leren. Want jong geleerd…. Wat ook erg leuk is is als de leerling met een nieuw idee komt waar de oude rot in het vak nog helemaal niet aan gedacht had. Zo kunnen ze ook weer van elkaar leren.

De klus is geklaard

En dan is de klus af en heb je geen last meer van ongewenst water. De loodgieter zal nog een terug komen voor onderhoud. Het uiteindelijke doel is dat alles weer netjes is, dat je gewoon weer van de badkamer gebruikt kunt maken en dat de loodgieter voorlopig niet meer langs hoeft te komen. Na een bakje koffie gaan ze weer verder, op de naar de volgende klus. Druk druk druk want er wachten nog een heleboel andere klussen op ze. Soms wordt er een bedrijf ingeschakeld omdat de klus te groot is voor met z’n tweeën. Hoe dan ook, hartelijk dank voor de geleverde diensten en hopelijk niet tot snel.

Dit vind je misschien ook leuk...