Nieuwe rage, iedereen koopt een bankhoes

Meubelhoezen worden steeds populairder. De overheid propageert ook om langer met onze spullen te doen.  Iedereen kent wel de reclame “waardeer het – repareer het”. En laten we eerlijk zijn het is nog goed voor onze portemonnee ook. Maar buiten het feit dat we langer met onze spullen moeten doen. Gebruik je een bankhoes ook voor jezelf. Je beschermt je  bank tegen vlekken en vervuiling. Kinderen en huisdieren kunnen geen kwaad meer doen en je hebt binnen een handomdraai  een heel nieuw interieur.

Wat zijn de verschillen

Nu kun je allerlei bankhoezen kopen maar er zit een heel groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende een bankhoezen.

Allereerst de pasvorm. De betere en vaak ook iets duurdere bankhoezen hebben een perfecte pasvorm door het percentage Spandex wat is verwerkt in de stof. Dit geeft een rekkend vermogen waardoor een meubelhoes goed aansluit om uw bank.

Tweede kwaliteit verschil is de kleur. De vaak goedkopere Chinese bankhoezen zijn erg synthetisch. Wat je terug ziet in de kleuren die worden aangeboden. Een flinke percentage katoen zorgt voor een natuurlijk en mooier blijvende kleur. Daarnaast maakt katoen de meubelstof ook nog  eens sterker.

Misschien de belangrijkste tip die ik je kan geven is, let op het Oeko-tex keurmerk. Je weet dan zeker dat het product onder strengen Europese  regelgeving is geproduceerd op een milieu bewuste methode. Dus je hoeft dan niet bang te zijn dat er giftige verfstoffen zijn verwerkt in je bankhoes. Maar je weet dan ook zeker dat er geen giftige materialen in het milieu is geloost waardoor duizenden mensen en dieren er last van hebben.

Waar koop je de beste bankhoezen

Wanneer je ook een bankhoes wilt voor je meubels. Let dan op het Oeko-Tex keurmerk. Je kunt onderander bij MeubelVisie een kwalitatief goede  bankhoes kopen. Behalve bankhoezen voor bankstellen kun je er ook hoezen aanschaffen voor bijvoorbeeld stoelen, fauteuils of relaxfauteuils.

Dit vind je misschien ook leuk...