De leukste alternatieven voor je tv meubel

Voor grote en kleinere woonkamers

Een tv standaard is niet alleen heel praktisch omdat het in iedere inrichtingsstijl past. Je profiteert ook nog eens van het feit dat de tv standaard net zoveel ruimte inneemt in je huiskamer als nodig is. Een tv-meubel kan wat groot uitvallen, zeker als de ruimte in je woonkamer beperkt is. Daarnaast is het volgens flambregts vaak zo dat je een tv-kastje een vaste plek tegen de muur geeft, waardoor je de andere meubels er omheen moet plaatsen. Een tv standaard is geschikt voor alle maten tv’s, van klein tot groot. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor verschillende hoogtes. Je stemt de tv standaard dus helemaal af op de ruimte die je hebt en op de maat van je tv.

Een passend ontwerp

Dankzij de mooie ontwerpen van de tv-standaards passen ze in iedere interieurstijl. Hou je van strak en modern? Dan zul je, ook met de afwisselende interieurtrends, over het algemeen uitkomen bij een tv standaard met een elegant en eenvoudig design. Een metalen driepoot of een stijlvolle ronde voet van zwart- of zilverkleurig metaal zijn dan heel mooi. Hou je meer van een landelijke en natuurlijke uitstraling? Ook dan heb je volop keuze uit de verschillende tv-standaards. Denk aan een mooie lichte houtkleur die past bij de houtnerf van je salontafel of de eetkamerstoelen. De kabels werk je mooi weg in de tv standaard, zodat je daar ook geen last van hebt.

Flexibel en gemakkelijk

Met een tv standaard ben je niet alleen heel flexibel als het gaat over de vraag of de tv in je huidige interieur past. Je hebt ook nog eens de vrijheid om de tv neer te zetten waar het met je nieuwe inrichting het beste uitkomt, zonder dat je met allerlei meubels hoeft te gaan schuiven. Sommige type tv-standaards zijn voorzien van wieltjes onder de voet. Deze zijn mooi weggewerkt, zodat het niet opvalt als je tv zit te kijken. Maar als je de tv wilt verplaatsten, kun je dat heel eenvoudig doen. En dus kun je ook de tv standaard in een hoek van de kamer zetten waar hij overdag het beste tot zijn recht komt. ’s Avonds verplaats je de tv dan in de juiste positie zodat iedereen in de kamer een goed beeld heeft. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken dan kies je voor een tv standaard die je elektronisch kunt bedienen. Je stelt dan met de afstandsbediening de hoogte eenvoudig in.

Deze tv-standaards zijn niet alleen mooi in de woonkamer, je kunt ze eigenlijk overal in huis plaatsen waar je een tv op hoogte wilt hebben en geen gebruik wilt of kunt maken van een vast tv-meubel.

Dit vind je misschien ook leuk...