De ideale voorbereiding op de zomer

De warme zomerdagen staan voor de deur en dat betekent dat de temperatuur hoog kan oplopen in de tuin of op het balkon. De schaduwdoeken van ZONZ zijn de ideale oplossing hiervoor. Een schaduwdoek is een polyester doek, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waarmee je een fijne plek in de schaduw creëert. ZONZ is al meer dan tien jaar expert op het gebied van zonwering en zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze!

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek heeft verschillende voordelen. Ten eerste kun je de sta-in-de-weg parasol vervangen. Een schaduwdoek hoef je slechts eenmalig te monteren en daarna kan deze het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het doek is in de wintermaanden makkelijk op te bergen. Een schaduwdoek is bestand tegen alle weerstypen, dus je hoeft je geen zorgen te maken wanneer het een avond met bakken uit de hemel komt.

Bestel online gratis doeksamples

Het is soms moeilijk om vanaf een computerscherm te beslissen of een bepaalde kleur goed bij jouw tuin past. Daar heeft ZONZ iets op bedacht. Je bestelt namelijk eenvoudig en gratis doeksamples op de website van ZONZ. Deze worden kosteloos bij jou thuisbezorgd, zodat je de beste keuze kunt maken wat betreft kleur en materiaal.

Standaard en maatwerk schaduwdoeken

ZONZ heeft een ruim assortiment aan standaard- en maatwerk schaduwdoeken. Via de website heb je de keuze uit verschillende kleuren, vormen en materialen. Zo stel je jouw ideale schaduwdoek makkelijk samen. Naast schaduwdoeken voor particulieren maakt ZONZ ook bedrukte schaduwdoeken voor onder andere horecagelegenheden en buitenspeelplaatsen.

Schakelen tussen zon en schaduw met een harmonicadoek

Met de aanschaf van een Lamellen-harmonicadoek bepaal je zelf hoelang en wanneer je wilt genieten van de zon. Je kunt het doek op een eenvoudige manier open en dicht schuiven door middel van een katrolsysteem. Wanneer het opeens begint te regenen, zijn de waterdichte lamellendoeken een oplossing. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en er is keuze uit een lucht- en waterdoorlatend of waterdicht doek in verschillende kleuren.

Dit vind je misschien ook leuk...